nl_NL_22565_full

Meubels

Naast muurschilderingen schilderijen en workshops spuiten en tekenen wij ook meubels. Als mooie meubels aan het slijten zijn kunnen wij deze mooi opknappen met een van onze velen kleuren. Er zijn meer dan 250 kleuren die wij kunnen bieden. Ook kunnen wij mooie tekeningen op het desbetreffende meubel maken. vaak is het mooi om mooie patronen te maken in één kleur, naast de grondverf. Ook hierin bent u vrij om uw eigen ideeën te geven. zoveel mogelijk afbeeldingen helpen ons enorm.

Hoe gaat dit in zijn werk

Wij nemen de meubel(s) in ontvangst. Indien er diepe pitten of krassen in de meubels zitten kunnen wij deze opvullen. Wij schuren de uitstekende dingetjes netjes weg. Nu kunnen wij de meubels een eerst laag verf aanbrengen. deze laten we 24 uur drogen in de werkplaats. Nu brengen wij een tweede laag verf aan. Indien er geen tekening naar wens is dan zijn deze meubels klaar om opgehaald/verstuurd te worden.

Kosten

Basis
Voor pitten opvullen en schuren vragen wij een toeslag van €10,- per meubel.
Alleen twee lagen verf vanaf €25,-

Tekening
Twee kleuren €8,-
Per iedere kleur extra €4,-

Het tekenen gaat voornamelijk met verfstiften, caligrafie stiften maar kan ook met penseel gedaan worden.

Overige

Naast meubels zijn wij in staat om alles kleur te geven waar u het maar hebben wilt. wij bespuiten/tekenen/schilderen fietsen, auto’s en ook interieur, boten, skateboarden, laptops, rug tassen en nog veel meer. Staat er niet bij waar je naar zoekt? stuur ons een bericht via de contact pagina en dan vinden wij een oplossing!