afsfws

Schilderijen

De voordelen van een graffiti schilderij:

Het mooie aan de schilderijen is dat je ze kan ophangen op de plek waar dit naar wens is. Schilderijen kun je altijd weer verplaatsen. Vindt u een muurschildering te druk. Dan kan een schilderij kan dit probleem misschien wel oplossen. De kosten van een schilderij liggen een stuk lager dan muur schilderingen, dit komt doordat wij schilderijen via de post kunnen opsturen en zo zitten we niet meer met reiskosten. Uiteraard is ophalen geen enkel probleem. Ook een van de redenen waarom er een groot prijsverschil is komt omdat wij vasten prijsen hebben voor schilderijen en geen uren/vierkante meter bedrag rekenen.

Resultaat

Het resultaat is net zo mooi als op de muur. Dit komt doordat wij de canvas doeken eerst een laag grond verf aanbrengen. Hierdoor word het bespuiten veel mooier. Zelfs kunnen wij er een extra laag buiten lak overheen doen mocht u hem in de tuin willen hangen!

Afmetingen & Kosten

75 cm x 115 cm vanaf €25,-
40 cm x 50 cm vanaf €18,-
30 cm x 40 cm €10,- Alleen vanaf 6 stuks*

*De canvas doeken 30 cm x 40 cm worden alleen per 6 stuks verkocht. Deze worden naast elkaar gehangen in 2 rijen van 3 stuks. hier word één geheel van gemaakt.

Combineren

U kunt ervoor kiezen om de canvas doeken te combineren. wat wij doen is de door u gekozen doeken aan onze wand te hangen en daarop het ontwerp te bespuiten. hier kan echt van alles mee gedaan worden.

Details

Wij werken graag met meer dan alleen spuitbussen, denk aan verfstiften of penselen. Hiermee kunnen we hele scherpe en dunnen lijnen maken wat met spuitbus onmogelijk is. Zelfs kunnen wij airbrush toepassen in het schilderij.

Voor ons is het erg belangrijk om de klant tevreden te maken! Elk schilderij is uniek en met een hoop eigen inspiratie gemaakt. Als tip willen wij meegeven om zoveel mogelijk afbeeldingen of eigen schetsen mee te brengen/mailen zodat wij een mooi eindresultaat kunnen leveren!