Graffiti & Airbrush schilderingen

Wat is een Graffiti muurschildering?

Een Graffiti muurschildering is een mooi kunstwerk op de muur gemaakt met spuitbus, airbrush of zelfs met stift.
Wij maken voornamelijk cartoons, landschappen, dieren, auto’s of 3D cartoons/dieren, voetbal kamer. En natuurlijk niet te vergeten maken wij ook letters.
Keuze uit allerlei verschillende stylen. veel keuze uit (eigen) graffiti lettertypes tot tattoo/caligrafie belettering.

Voor wie maken wij muurschilderingen?

Particulieren; Denk aan kinderkamers, landschappen in woonkamers, airbrush opdrachtjes in badkamers/slaapkamers of een graffiti van een landschap de in tuin.
Bedrijf in huis; Kappers, pedicure, manicure, schoonheidssalon, massagesalon, tatoeageshop in huis. Een mooie graffiti of airbrush voegt iets toe aan de werkruimte. Wat wij hier spuiten hangt natuurlijk van de categorie van het bedrijf af. Ook eigen ontwerpen en/of ideeën zijn welkom.
Winkels binnenstad; Steeds vaker komen er opdrachten van het spuiten van winkels. zowel binnen in de winkel als de buitenkant op de rolluiken. Rolluiken worden meestal gespoten met de reden als preventieve graffiti. In de graffiti wereld is sprake over onderlinge regels. In het kort, Je Gaat niet over andermans werk heen. Dus met een preventieve graffiti schilderingen bent u van die constante lelijke krabbels (tags) af, lees voor meer info de tekst “preventieve muurschildering” hier onder. Binnen in de winkel worden wij gevraagd door kapper zaken, tatoeageshops, snackbars en meer.
Eet kraampjes & kermis attracties; Deze eigenaren willen vaak graag opvallen door lampjes en mooie (meestal airbrush) schilderingen.
Scholen; Wij worden gevraagd voor klaslokalen te spuiten, kantines en zelfs toiletten. Naast het zelf spuiten organiseren wij ook workshops, klik hier
Gemeente; Steeds meer gemeentes kiezen voor preventieve graffiti schilderingen. Op stroomhuisjes, leegstaande panden, zijkanten van flatgebouwen en nog veel meer.
Groot bedrijf; Fabrieken waar rondleidingen gegeven worden kiezen er nog wel eens voor om een graffiti schildering te nemen in de fabriek.
Festivals; Wij spuiten zelf of geven workshops als entertainment doeleinde.

Preventieve muurschilderingen

Steeds meer mensen raken gedupeerd door “tags” op het huis, de schuur, bedrijven pand, rolluik van de winkel, aanhangwagens, bouwkeet of ergens anders waar het keer op keer gebeurt.
Bent u slachtoffer geworden van terugkerende vandalisme, dan hebben wij de oplossing.

De preventieve graffitti schildering kan hiervoor de oplossing zijn. Een mooie schildering naar wens. Dit hoeven uiteraard geen letters te zijn. Het kan van alles zijn denk aan een mooi landschap of een natuur foto. Wij spuiten echt alles!

Het voordeel van deze preventieve muurschildering is dat zo een “tagger” vrijwel nooit een tag zou zetten op een graffiti muur waar tijd in gestoken is. Even bijwerken is ook geen probleem en een stuk voordeliger dan de tag te laten verwijderen.

 Wat kost een muurschildering?

Een muurschildering verschild enorm van prijs. Wij kijken naar de grote van het object, De geschatte uren dat wij bezig zijn, spuitbus, airbrush of beide en het benodigde materiaal.
Voor een kinderkamer rekenen wij rond de €200,-

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

 

Vraag hier uw offerte aan! Dit is helemaal gratis.